Overlast jeugd bij SV Meerssen

Het is een lange tijd goed gegaan maar de laatste tijd zorgen jeugdigen weer voor overlast op het terrein van SV Meerssen aan de Proost de Beaufortstraat. In 2016 was er ook al sprake van overlast door onder andere jeugdigen op snorfietsen.

Scooters
Ook nu worden er met enige regelmaat weer personen aangetroffen in de dug-outs bij het kunstgrasveld. Ook daar wordt nu weer met scooters gereden en is onlangs een vuilnisbak in brand gestoken. Naast de dug-outs en op het kunstgrasveld wordt regelmatig troep achtergelaten.

Maastrichtse jeugd
Volgens de voetbalvereniging gaat het onder andere om jongeren uit Amby en Wittevrouwenveld. Of er ook Meerssense jeugd bij betrokken is, is niet duidelijk. Er is melding gemaakt bij de gemeente maar het is onbekend of er maatregelen zijn genomen. Aldus SV Meerssen.

Lees vorig bericht

Ellie Rings van Painini Limburgse winkelier van het jaar

Lees volgend bericht

Notendief aangehouden en opgepakt