Natuurhistorisch Museum stopt helemaal

Het Natuurhistorisch Museum dat sinds enkele jaren deel uitmaakt van het Erfgoedhuis naast het gemeentehuis, stopt er helemaal mee. Vorige week berichtte Meer Vandaag al dat het museum zou verdwijnen uit het erfgoedhuis. Een van de oorzaken voor het stoppen is het moeilijk kunnen leveren van toezichthouders.

Huidige collectie
Een woordvoerder van het Museum laat weten op zoek te zijn naar plekken waar de huidige collectie ondergebracht kan worden. Verder gaan alle geplande exposities tot mei 2020 gewoon door.

Op zoek naar vrijwilligers
De gemeente gaat op zoek naar vrijwilligers die toezicht willen houden in het Erfgoedhuis waar ook nog de Heemkundevereniging deel van uitmaakt. Enkele jaren geleden, kort na de opening, verliet het IVN ook al het Erfgoedhuis.

Lees vorig bericht

Het verlies bij de Ruggesteun is groot

Lees volgend bericht

“Het is heel leuk om te doen”