Verdachte schietpartij aangehouden in Meerssen

De politie in Limburg heeft dinsdagavond 16 juli op de Sint Josephstraat in Meerssen een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De man stond gesignaleerd voor een schietincident van 18 april 2019 op het Stadhuisplein in Vlissingen.

In de kraag gevat
Agenten in Limburg zagen de verdachte rond 23.50 uur rijden op de A2 bij Meerssen. Besloten werd de man klem te rijden op de Sint Josephstraat om hem aan te kunnen houden. De verdachte probeerde vervolgens te voet te vluchten maar kon snel in zijn kraag worden gevat. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig, waardoor agenten genoodzaakt waren om gepast geweld te gebruiken. 

Keukenmes
Tijdens het fouilleren van de verdachte werd een keukenmes aangetroffen. Het Openbaar Ministerie en de politie denken dat deze verdachte de schutter is. Hij is aangehouden voor poging tot doodslag en zit vast voor onderzoek.

Lees vorig bericht

Kasper Sijmons uit Bunde presenteert zonneauto

Lees volgend bericht

MAA: “omgevingsmaatregelen werpen vruchten af”