Dagwandeling vanaf Schin op Geul

Zondag 4 augustus neemt IVN Meerssen wandelaars mee op een mooie dagwandeling van 12 km vanaf Schin op Geul.

Glooiende omgeving
De wandeling gaat richting Valkenburg en Walem over veldwegen, door weilanden, deels een hoogte-wandeling met mooie panorama’s en deels een dal-wandeling langs de oevers van de Geul.  De glooiende en natuurlijke omgeving maken van deze streek een schitterend wandelgebied. Kom genieten van prachtige vergezichten en het kabbelende water van de Geul.  Stevige schoenen zijn aanbevolen. 

Waar en wanneer
Vertrek om 9:30 uur vanaf de parkeerplaats achter station Meerssen, zo mogelijk carpoolen. De wandeling vertrekt om 10:15 uur vanaf de parkeerplaats van station Schin op Geul. Iedereen, ook niet leden van het IVN, zijn welkom en  aanmelden is niet nodig.

Lees vorig bericht

MAA: “omgevingsmaatregelen werpen vruchten af”

Lees volgend bericht

Dagwandeling vanaf Schin op Geul