Tösje os gezag en gezjwege terug bij Meer Vandaag

Vorig jaar trok een rode eend met daarin twee mannen met een zomerhoedje op door de gemeente. Zij gingen op zoek naar bijzondere mensen, plekken en verhalen.  Hun belevenissen werden uitgezonden bij Meer Vandaag.

Nieuwe serie
Hun tocht leverde zoveel reacties van de kijkers op, dat Ton Scheepers en Adrie Vandewall de eend uit de garage hebben gehaald en weer rondtrekken in en om onze gemeente. Ook nu worden hun belevenissen opgenomen en uitgezonden bij Meer Vandaag. In sommige afleveringen maken zij ook een uitstapje tot net over de grenzen van Groot-Meerssen.

De serie Tösje ȏs gezag en gezjwege is vanaf zondag 21 juli, ieder uur na meer actueel te zien op TV en social media.

Meer Vandaag is onder andere te ontvangen via Ziggo digitaalkanaal 47, KPN Glasvezel 1337 en online.

Lees vorig bericht

Dagwandeling vanaf Schin op Geul

Lees volgend bericht

Werkzaamheden riolering Herkenberg, Korte Raarberg