Markante Meerssenaar Henk Ramakers overleden

Meerssenaar Henk Ramakers is afgelopen woensdag overleden. Ramakers heeft een rijke historie in het carnavalswezen van Meerssen. Zo was hij in het verleden een van de drijvende krachten achter de Geulmennekes. Later werd hij uitgeroepen tot Prins Henk van CV de Aanhawwersj en was vervolgens jaren president van de vereniging.

Actief binnen de gemeenschap Meerssen
Naast de carnaval was Henk Ramakers betrokken bij de Basiliek en de processie. Tevens was hij cultureel, maatschappelijk en historisch actief binnen de gemeenschap Meerssen. Een aantal weken geleden presenteerde hij nog een orgelconcert in de St. Martinuskerk in Geulle.

Lees vorig bericht

Wie zingt komend carnavalsseizoen de winnende schlager van Meersje?

Lees volgend bericht

Zomerfeestweek in “De Koel”