Orgelconcert met gevarieerd programma in Meerssen

In het kader van het Orgelfestival Limburg 2019 organiseert de Orgelkring Meerssen op zondag 28 in de Basiliek, een vooral gericht op de jeugdige muziekliefhebber een orgelconcert. Het wordt een concert met als leidraad de vijf menselijke zintuigen : horen, zien, ruiken, voelen en proeven.

Jonge slagwerker
Hoofd-organist Rob Waltmans biedt in orgelsolo- en samenspel met de bekende sopraan Fenna Ograjensek en hoornist Willy Bessems een gevarieerd programma. De jonge slagwerker Raf Bessems, de dansgroep “Pure-Passion” en de bekende “Candlelight Singers”  leveren een aparte bijdrage aan dit slotconcert van het Meerssense orgelfestival. Het concert is vrij toegankelijk en begint om 16:00 uur.

Lees vorig bericht

Activiteiten in Ut Zaelke

Lees volgend bericht

Orgelconcert met gevarieerd programma in Meerssen