Zwembad Meerssen: “vreselijk ongeval”

Zwembad Meerssen is aangeslagen door het ongeval dat woensdagavond 24 juli gebeurde. Op sociale media en hun website schrijven ze: “Graag willen wij langs deze weg de nabestaanden van het slachtoffer en de andere direct betrokkenen veel steun toewensen in deze zware periode”, aldus het zwembad.

Woensdagavond
De avond van woensdag 24 juli kwam een melding binnen dat er iemand in nood zou zijn bij Zwembad Meerssen. Het slachtoffer is meteen gereanimeerd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar overleden.

Gesloten
Ook schrijft het zwembad dat ze dicht blijven tot het zwembad door verschillende instanties wordt vrijgegeven. De politie is op dit moment nog onderzoek aan het doen.

Medewerkers
Het bestuur, vrijwilligers, badmeesters en de medewerkers van Ten zijn aangeslagen door het ongeval.

Lees vorig bericht

Leguaan ontsnapt in Meerssen

Lees volgend bericht

Drenkeling zwembad is 25 jarige man uit Landgraaf