Nieuwe folders met wandelroutes gepresenteerd

Stock foto

De gemeente Meerssen heeft nieuwe folders met wandelroutes gepresenteerd. De wandelroutes lopen door Bunde, Geulle, en Ulestraten. De routes zijn via internet te downloaden.

Papieren folders
Visit Zuid-Limburg merkt dat er vraag is naar papieren folders. Deze zijn gratis te krijgen bij het Servicepunt Meerssen en andere toeristische accommodaties zoals onder andere campings. De folders zijn gemaakt in een handzaam, papieren formaat met eigentijdse vormgeving.

Nog meer routes in de maak
De huidige folders worden nog aangevuld met een route in Meerssen (De Dellen), een kunst- en fietsroute en een wijnroute. De wijnroute is regionaal van opzet en wordt ontwikkeld door Visit Zuid-Limburg in samenwerking met de betrokken gemeenten waaronder Meerssen.

Lees vorig bericht

Tas van drenkeling nog steeds zoek, familie doet oproep

Lees volgend bericht

Stan Schrouff te gast in het 80’s Café