Tas van drenkeling nog steeds zoek, familie doet oproep

Op Facebook doet de tweelingbroer van de drenkeling, die vorige week is overleden, een oproep om uit te kijken naar een zwarte tas die de drenkeling bij zich had. Bij het zwembad zijn naast de tas ook geen handdoek en slippers gevonden van de 25-jarige man uit Rothem.

Zwarte rugtas
De tweelingbroer doet deze oproep op Facebook. Wat de familie zeker weet is dat de overledene een zwarte rugtas bij zich had die hij had meegenomen naar het zwembad op de dag van zijn overlijden. “Er zijn zelfs geen slippers en handdoek gevonden. In deze tas zaten spullen van hem die hij voor de laatste keer heeft vastgepakt en die dus heel erg veel voor ons betekenen. Tot op vandaag is deze tas met zijn spullen nog altijd niet teruggevonden.”

Meegenomen
De tweelingbroer verzoekt tot teruggave van de spullen “Ook wil Ik mijn aandacht richten op diegene die deze tas bedoeld of onbedoeld heeft meegenomen. We hebben het al zwaar genoeg met de dood van M. Deze tas is niet van jou en als deze situatie jou zou overkomen had je denk ik ook gewild dat je als nabestaanden de laatste spulletjes weer terug in handen zouden krijgen”, aldus de nabestaanden.

Verdrinking als oorzaak
De politie Limburg laat vandaag via Facebook weten” De drenkeling zwembad Meerssen is door verdrinking om het leven gekomen. Geen sprake van een misdrijf. Nog altijd is niet duidelijk wat er met de persoonlijke spullen van het slachtoffer is gebeurd. Die zijn nog niet teruggevonden.” aldus politie Limburg.

Lees vorig bericht

Deze week in de jaren 80: straaljagers over Bunde, Charles Eyck overleden en geen nieuw MVV stadion

Lees volgend bericht

Nieuwe folders met wandelroutes gepresenteerd