Stan Schrouff te gast in het 80’s Café

Bundenaar Stan Schrouff is op maandag 5 augustus a.s. te gast in het 80’s Café van Meer Vandaag. Stan presenteerde dit jaar voor het eerst de Vasteloaves Top 111 op de Markt in Meerssen, maar was ook al presentator van talrijke andere evenementen in onze gemeente. 

Naast zijn bezigheden als presentator is Stan ook actief in het verenigingsleven. Dat kreeg hij, naar eigen zeggen, van thuis uit met de paplepel ingegeven. Als oud Prins is hij bijvoorbeeld nauw betrokken bij de activiteiten van CV De Havermennekes uit Bunde. Maar als “her-oprichter”, bestuurslid en penningmeester speelt hij ook een belangrijke rol bij Stichting Braderie Bundermijt. Op politiek vlak is Stan verbonden aan FOCUS Meerssen.

Stan in de jaren ‘80
In het 80’s Café praat Raoul Morreau met Stan niet alleen over zijn rol als presentator van diverse evenementen maar ook over zijn inbreng in het verenigingsleven van Bunde. En uiteraard komen ook de tachtiger jaren aan bod. Wat kan hij zich nog herinneren over zijn jaren als tiener in de eighties? Welke rol speelde muziek toen in zijn leven? En wat waren zijn drie favoriete jaren ’80 plaatjes? Je hoort het op maandag 5 augustus even voor 19.30 uur in het 80’s Café.

80’s Café 
Het 80’s Café is een programma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. Het wordt niet alleen uitgezonden op de radio maar is ook te zien op televisie. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Luister en kijk mee
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.  Het programma is te horen op meer/fm (106.8 FM via de ether of 87.5 via de kabel) en te beluisteren ente bekijken op meer/tv of meervandaag.nl.

Lees vorig bericht

Nieuwe folders met wandelroutes gepresenteerd

Lees volgend bericht

Terug in de tijd: een nieuw jeugdhonk