Kapsalon Men’s Shop in Geulle sluit na bijna 50 jaar haar deuren

Om precies te zijn bestaat de kapsalon al 45 en een half jaar. Na deze lange periode hebben eigenaren Bert en Els Frissen besloten om van hun pensioen te gaan genieten en de deuren te sluiten. Zaterdag 3 augustus was hun laatste werkdag.

De jaren ’70
Bert was vroeger keeper bij SV Meerssen en hier begon hij ook zijn carrière als kapper. Hij knipte als 16-jarige al de haren van zijn ploeggenoten. 5 jaar later begon hij samen met zijn vrouw Els hun kapperszaak in Geulle. Hier hebben ze met veel plezier gewerkt en een grote klantenkring opgebouwd.

Sommige klanten komen hier al vanaf het begin

Els Frissen

Klanten
Ze hebben veel reacties van klanten ontvangen die het jammer vinden dat ze gaan sluiten. Els laat weten aan Meer Vandaag dat klanten niet alleen kwamen voor een knipbeurt, maar ook voor een praatje met hun. Dit zorgde ervoor dat de klanten bleven komen. De laatste klant die ze mochten ontvangen was hun kleinzoon, want die vindt het wel bijzonder om door zijn grootouders geknipt te worden. Bert en Els Frissen vinden het toch een emotioneel gebeuren. Jaren hebben ze hier met veel plezier gewerkt en nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in hun leven.

Lees vorig bericht

Heuvelland vierdaagse: “Rond de 7000 wandelaars”

Lees volgend bericht

Ironman light in Maastricht gelopen, gefietst en gezwommen