Internationaal Scoutingkamp sluit af met huwelijksaanzoek

Het Scoutingkamp “Marsna Jamborette 2019” dat afgelopen twee weken is gehouden Tussen de Bruggen, heeft een onverwachte afsluiting mogen meemaken. De kampleider vroeg ten overstaan van zo ’n 280 Scouts van over heel de wereld zijn vriendin ten huwelijk.

Afsluiting
Zoals dat bij een kamp gebruikelijk is, vindt er aan het einde en vlak voor het vertrek van de groepen, een officiële afsluitingsceremonie plaats. Zo ook deze keer.

Volmondig ja
Op een gegeven moment, vlak voor het einde van de ceremonie, vroeg kampleider Rik Akkermans nog de aandacht voor “een dingetje”. Al snel bleek waarom het ging toen hij voor zijn vriendin Claudia in de kring op de knieën ging en haar het huwelijksaanzoek deed. Op de vraag of zij met hem wil trouwen volgde een volmondig “ja!”. 

Einde
Het kamp dat startte op 29 juli, is nu ten einde. Afgelopen dagen waren diverse scouts zichtbaar in ons dorp toen zij deelnamen aan speurtochten en activiteiten. Alle Scouts zijn huiswaarts gekeerd en een deel hiervan komt mogelijk weer terug naar Meerssen tijdens de volgende editie die over vier jaar wordt gehouden.

Lees vorig bericht

Terug in de tijd: razend snel internet, televisie en telefonie

Lees volgend bericht

Marsna Jamborette na negen dagen afgesloten