IVN dagwandeling Brunssummerheide

Zondag 1 september organiseert IVN Meerssen een dagwandeling op de Brunssummerheide. Het is een wandeling van 10km door bos en heide. Op sommige punten zijn in de verte vennen te zien. Het is een prachtig glooiend gebied met vaak een verrassend vergezicht vanaf een heuvel. Met een beetje geluk staat de heide volop in bloei.

Geen horeca-voorziening
Onderweg is er geen horeca-voorziening, dus zelf eten en drinken meenemen. Vertrek om 9:30 uur vanaf de parkeerplaats achter station Meerssen (zo mogelijk carpoolen). De wandeling vertrekt om 10:15 uur bij  Bezoekerscentrum Schaapskooiweg 99 , 6414  EL Heerlen. Voor de deelnemers denk aan stevige schoenen en de wandeling is ook bestemd voor niet leden van het IVN. Aanmelden niet verplicht.

Lees vorig bericht

Marsna Jamborette na negen dagen afgesloten

Lees volgend bericht

IVN dagwandeling Brunssummerheide