Marsna Jamborette na negen dagen afgesloten

Negen dagen waren 275 scouts uit de hele wereld te gast bij scouting St. Joseph in Meerssen. Zij waren te gast bij de Marsna Jamborette. Na allerlei activiteiten gedaan te hebben en bezoeken gebracht aan verschillende plaatsen in Nederland en de Ardennen was donderdagavond de afsluiting. Met een grootse ceremonie waarbij vuurspuwers waren, samen gezongen werd en de vlaggen naar beneden kwam er een einde aan het negen dagen durende festijn. Maar voor het zo was had hoofdorganisator Rik Akkermans nog een verrassing. Hij vroeg in het bijzijn van alle scouts zijn vriendin ten huwelijk en haar antwoord was ja.

Marsna Jamborette na negen dagen afgesloten

Lees vorig bericht

Internationaal Scoutingkamp sluit af met huwelijksaanzoek

Lees volgend bericht

IVN dagwandeling Brunssummerheide