Schuilkeldermuseum Maastricht

Zondag 18 augustus is het schuilkeldermuseum, onder in de kazematten van Maastricht, gratis toegankelijk voor publiek. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur kun je hier terecht op Minister Goeman Borgesiusplantsoen 30 .

Schuilkelder
De schuilplekken herinneren aan twee periodes van schuilen in Maastricht. Vitrines en voorwerpen uit die tijd houden de herinnering levend aan de tweede wereldoorlog en de koude oorlog. Vrijwilliger zijn aanwezig om de weg te wijzen. De oorspronkelijke schuilplekken zijn te bezoeken.

Activiteiten september
In september gaan meer activiteiten plaatsvinden. Dan is het namelijk 75 jaar geleden dat Maastricht en Zuid-Limburg werden bevrijd.

Lees vorig bericht

Man uit Meerssen overleden na verkeersongeval

Lees volgend bericht

Ontsnapte leguaan nog altijd niet gevonden