BMW crasht in Bunde na achtervolging

De politie Landelijke Eenheid Zuid Oost meldt dat zij na een wilde achtervolging en een crash op de rotonde in Bunde een bestuurder van een BMW hebben aangehouden.

Hoge snelheid
De politie zag zondagnacht op de autosnelweg A76 ter hoogte van Heerlen – Nuth een snelle BMW zagen rijden. De politie wilde het voertuig aan een controle onderwerpen echter de bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor. Door de politie werd de achtervolging ingezet richting België. De bestuurder passeerde de Belgische grens en keerde terug richting Nederland, gevolgd door de politie.

Gelanceerd
In Nederland ging het voertuig de autosnelweg A2 op. Hier besloot de bestuurder zijn verlichting uit te schakelen. De politie besloot hierop iets meer afstand te nemen omdat de achtervolging gepaard ging met hoge snelheden. Toen de bestuurder op de A2 de afrit Bunde nam ging het mis. Hij werd gelanceerd en vloog over de rotonde. De bestuurder is ingerekend en de BMW is total loss.

Foto: politie Landelijke Eenheid Zuid Oost

Lees vorig bericht

Tösje os gezag en gezjwege: “You can jump with us in de eend”

Lees volgend bericht

Stichting GOM samen wandelen met IVN