Stichting GOM samen wandelen met IVN

“Niets is leuker dan om door de natuur te wandelen met de deskundigheid van IVN Meerssen, die van allerlei leuke weetjes kunnen bieden bij deze informatieve wandeling” zegt stichting GOM Meerssen.  

Twee wandelingen
Net als vorig jaar gaat de stichting samen met het IVN twee wandelingen organiseren. Voor de mensen die slechter ter been zijn, is de wandeling gepland op zaterdag 31 augustus van 13.00-15.30.  Voor de fietsers/scootmobielers is de activiteit gepland op zaterdag 7 september van 13.00-15.30, Beide wandelingen starten in de zaal van Café de Keizer, Markt 18 in Meerssen.

Gratis deelname
Deelname aan deze activiteit is gratis. Er is per activiteit ongeveer plaats voor ongeveer 10 personen. Aanmelden voor 17 augustus via de voorzitter Leroy Verhoeven, per tel.: 06-45260885 of per mail: gommeerssen@gmail.com .

Lees vorig bericht

BMW crasht in Bunde na achtervolging

Lees volgend bericht

Vermiste leguaan terug bij eigenaar