Rothems Zomerfestival

Stock foto

Op zaterdag 31 augustus organiseren enkele vrijwilligers weer het Rothems Zomerfestival op het Sportpark RVU. Het festival duurt van 12 tot 19:00 uur en zal de gehele dag muzikaal worden opgeluisterd. De activiteit wordt georganiseerd om de onderlinge binding tussen de inwoners, straten, buurten en verenigingen binnen de kern Rothem te versterken. Ook mensen uit andere kernen zijn uiteraard van harte welkom op dit zomerevenement.

Draaiboek
Het draaiboek van het Zomerfestival voorziet in sport, spel en amusement voor de schoolgaande kinderen van De Lindegaerd en andere basisscholen in de leeftijd tot en met maximaal 13 jaren oud. De kinderen kunnen zich de hele dag naar hartenlust uitleven op onder meer een stormbaan, springkussen, een bandenrace, “Trek de kar”, gewichten werpen, blaaspijpschieten, het schoorsteenspel en een waterspel. De allerkleinsten worden geschminkt. Maar er is nog veel meer te doen. Ook wordt er een individuele sportzeskamp in diverse leeftijdscategorieën gehouden waarbij gouden medailles te winnen zijn. Iedere deelnemer of deelneemster ontvangt een medaille en een sportdiploma.

Wie wordt de “beste sporter van Rothem”?
Verder kunnen de kinderen deelnemen aan skelterraces. We zijn dan ook benieuwd of er die zaterdagmiddag een nieuwe Max Verstappenvalt te bespeuren. Kinderen kunnen zich aanmelden via het mailadres van Hay Dolmans of een schriftelijke aanmelding te deponeren in zijn brievenbus op het adres Heideweg 15a Rothem. Het verzoek is om duidelijk de naam en de geboortedatum van het kind c.q. de kinderen te vermelden.

Stel teams samen
Jongeren vanaf 13 jaar en alle volwassenen kunnen teams samenstellen en uitkomen in het mixvolleybal (6 spelers/speelsters) en het jeu de boules (2 spelers/speelsters).  Vorig jaar deden 7 teams mee aan dit volleybaltoernooi. Opgeven bij Hay Dolmans (06-21835486) hay.dolmans@ziggo.nl of Theo Breuer tlabreuer@home.nl.   De inschrijfdatum verstrijkt op maandag 25 augustus.

Lees vorig bericht

Rothems Zomerfestival

Lees volgend bericht

Kerstactiviteit centrum Meerssen zoekt deelnemers