Kerstactiviteit centrum Meerssen zoekt deelnemers

Op zaterdag 21 december van 11.00u. tot 17.00u. hebben Jacques Baltis, Juul à Campo, Rosita Peeters en Edwin  Smeets van de winkeliersvereniging centrum Meerssen het plan opgevat om in het centrum van Meerssen een sfeervolle kerstambiance te creëren.

Activiteit voor jong en oud
De doelstelling van de organisatie is niet om de zoveelste kerstmarkt te organiseren. Wat zij voor ogen hebben is om door muziek, zangkoren, verhaal- c.q. gedichtenvertellers, schutterij, verenigingen of andere talenten ( jong of oud) een mooie kerstsfeer neer te zetten daags voor kerst. De inzet van de deelnemers wordt beloond.

Oproep voor deelname
De vraag van de organisatie is of er mensen zijn die op een muzikale of op een andere manier een bijdrage willen leveren aan dit initiatief? De wijze qua invulling is bespreekbaar en uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij:
Jacques Baltis tel 06 20076654 j.baltis@ziggo.nl
Jules à Campo tel. 06 51741775 j.campo1@kpnplanet.nl
Edwin Smeets OVSM tel. 06 12379497 edwinzonnestraal@gmail.com

Lees vorig bericht

Rothems Zomerfestival

Lees volgend bericht

Politie laat camerabeelden zien als inbreker zich niet meldt