Politie laat camerabeelden zien als inbreker zich niet meldt

De politie beschikt over beelden van de vermoedelijke dader van een inbraak in Bunde. De politie roept de verdachte dringend op zich te melden. Gebeurt dit niet binnen twee weken dan worden de beelden openbaar gemaakt, aldus de politie.

Vrijdag 5 juli
Op vrijdag 5 juli rond 16.00 glipte een onbekende man een woning aan de Vliegenstraat in Bunde binnen. De bewoners waren op dat moment nietsvermoedend rond het huis aan het werk. De inbreker nam vanuit de woning sieraden en geld weg.

Vlucht richting Agnesplein
Bij het verlaten van de woning passeerde de verdachte de 73-jarig bewoner. Hij vluchtte in de richting van het Sint Agnesplein. De bewoners belde hierop de politie.

Licht getinte man
De verdachte is een licht getinte man met een donkere haarkleur. Hij is kalend en draagt een bril. Hij droeg die dag een blauwe jeans, grijs shirt en donkere sneakers van het merk Nike. De zool van de sneakers zijn zwart met grijze en witte accenten.

Lees vorig bericht

Kerstactiviteit centrum Meerssen zoekt deelnemers

Lees volgend bericht

Omwonenden vinden lichaam in Rothem