Loterij jeugdopleiding Harmonie St. Caecilia Geulle

De jeugdopleiding van Harmonie St. Caecilia Geulle is één van de pijlers, zo niet het fundament, van de vereniging. Harmonie St. Caecilia zet zich in om op een zo (financieel) laagdrempelige manier een goede muziekopleiding aan haar leden aan te bieden. Om dit mede te bekostigen vindt er ieder jaar een loterij plaats.

Verkoop deur aan deur
De loten worden in Geulle deur-aan-deur verkocht door leden van de jeugdopleiding of sympathisanten van maandag 19 augustus tot en met zaterdag 31 augustus. De loten kosten € 2,00 per stuk. Te winnen valt een eerste prijs van 100,00 euro. De tweede prijs bedraagt 75,00 euro. 50 euro wordt gewonnen als u de derde prijs heeft. De 4e t/m 6e prijs ontvangen 25,00 euro. De trekking van de loterij vindt plaats op zondag 8 september door de voorzitter. Met de aankoop van een lot steunt u de jeugdopleiding.

Samen muziek maken
Bij de jeugdopleiding staat het positief “samen muziek maken” centraal. Hebben volwassenen of kinderen interesse in muziek maken, kunnen zij een keer oriënterend langs gaan naar een repetitie of bij een activiteit om de sfeer te proeven. De harmonieleden vertellen graag over de mogelijkheden. Ook via secretariaat@harmoniegeulle.nl is nadere informatie te verkrijgen.

Lees vorig bericht

Meer Vandaag pakt groots uit dit najaar

Lees volgend bericht

Louis Hendriks Veteranentoernooi