Louis Hendriks Veteranentoernooi

Op zaterdag 7 september vindt voor de 3e keer in successie het Louis Hendriks Veteranentoernooi plaats op de velden van RKUVC in Ulestraten. Teams van GSV’28, Caesar, Meerssen, Schimmert, Catsop en RKUVC zullen een sportieve strijd met mekaar aanbinden waarbij 1 ding centraal staat: Verbroedering zoals veteranenvoetbal hoort te zijn.

Toernooistart en feestavond
Het toernooi start om 16:00 uur. Nadat alle wedstrijden gespeeld zijn start een feestavond met livemuziek van de band Paradise. Tevens is er ook de inmiddels bekende speciale prijsuitreiking met verrassende effecten. De veteranen van RKUVC nemen zelf de microfoon ter hand nemen om hun twee hits te zingen.

Spektakel
“Het belooft op voorhand weer een spektakel te worden en we nodigen jullie dan ook uit om eens video-opnames te komen maken van dit festijn” aldus de organisatie van het toernooi.

Lees vorig bericht

Loterij jeugdopleiding Harmonie St. Caecilia Geulle

Lees volgend bericht

Louis Hendriks Veteranentoernooi