Afsluitingen toe- en afritten A79 ivm maaiwerkzaamheden

In opdracht van Rijkswaterstaat gaat aannemersbedrijf Gebroeders Van Der Lee onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan het rijkswegennet. Daarom zullen enkele af- en toeritten aan de A79 kortdurend worden afgesloten

Afsluiting af-en toeritten.
Op dinsdag 27 augustus worden tussen 20.00 uur en 06.00 uur afrit 1 Bunde en de af- en toerit 2 Meerssen afgesloten. Op vrijdag 30 augustus worden tussen 20.00 uur en 06.00 uur afrit 1 Bunde, af- en toerit 2 Meerssen en de verbindingsweg Q, Knooppunt Kruisdonk afgesloten.

Omleiding
Bij een afgesloten afrit wordt het verkeer omgeleid door middel van een tekstwagen. Nood- en hulpdiensten en lijndiensten mogen de afgesloten weggedeelten gewoon gebruiken.

Lees vorig bericht

Jaarmarkt

Lees volgend bericht

Het nieuws besproken: nieuwe regels voor tabakswinkels, drogisten diploma’s, drukke najaarsprogrammering