Bundermijt 2019

Op zondag 15 september 2019 zal in Bunde weer de Rabo Bundermijt Braderie plaatsvinden. Vanaf 11 uur zal het centrum van Bunde weer worden omgetoverd tot een festijn van marktkraampjes, muziek en attracties. Op het Sint Agnesplein staat een groot podium waar vanaf 12.30 tot 21.00 uur diverse artiesten zullen optreden.

Diverse artiesten
Op het Sint Agnesplein komt een podium te staan waar diverse artiesten zullen optreden. Harmonie Sint Agnes gaat om 12.30 uur de Bundermijt officieel openen. Vocal group get Real, het zangduo Beau & Maxime, jeugd theater Uitbundig, en Erwin zullen ook een optreden verzorgen. Ook zullen verenigingen van Bunde aanwezig zijn en demonstraties geven.

Wereldkeuken
In het kader van het 75 jarig bevrijdingsjubileum heeft de stichting Bundermijt een Wereldkeuken toegevoegd aan de braderie. Het doel van de wereld keuken is om elkaar te leren kennen via eten. De stichting Bundermijt zorgt voor de kraampjes en de kooktoestellen en de initiatiefnemers verzorgen de ingrediënten.

Kindermarkt
Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een kindermarkt. Op de kindermarkt kunnen kinderen hun spulletjes en prulletjes verkopen. Dit gedeelte van de braderie is dan ook exclusief bestemd voor kinderen. Er worden echte kinderkraampjes opgebouwd waar de kinderen de spulletjes
kunnen verkopen.

Lees vorig bericht

Jubileum voor pastoor van Meijgaarden en diaken

Lees volgend bericht

Tweede Kamer vragen over Stella Maris College