RVU nodigt inwoners Rothem en Weert uit voor bijeenkomst

Het bestuur van voetbalclub RVU uit Rothem gaat de inwoners van Rothem en Weert informeren over de voorgenomen plannen van het college van Burgemeester en Wethouders. Het college wil, volgens de club, vanaf 1 januari 2020 de financiele ondersteuning aan de club gaan afbouwen. RVU is het hier niet mee eens en voorziet problemen o.a. binnen de leefbaarheid in de dorpskern. Middels het verspreiden van een brief roepen ze alle bewoners op.

Spookdorp
Het bestuur van RVU is bang dat Rothem een spookdorp wordt: β€œDe leefbaarheid, onze voorzieningen en onderlinge binding staan zwaar onder druk. En dat, nog voor er werk wordt gemaakt van een Dorpsontwikkelingsplan. Wij willen in ieder geval niet dat Rothem en Weert verworden tot een spookdorp!”

Maandag 1 september
De bijeenkomst vindt komende maandag om 19:30 uur in de kantine van VV RVU. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen. De werkgroep Accommodatiebeleid uit Rothem gaat die avond het woord voeren.

Lees vorig bericht

Geulle door de lens van fotograaf Karel

Lees volgend bericht

Milksha maken