Robert Smeets te gast in het 80’s Café

De Meerssense ondernemer Robert Smeets is op maandag 9 september a.s. te gast in het 80’s Café van Meer Vandaag. Robert runt samen met zijn vrouw Vivian al vanaf het jaar 2000 Rovi Sport aan de Bunderstraat en is daarnaast onlosmakelijk verbonden met SV Meerssen.

Robert Smeets kwam op 17-jarige leeftijd bij het eerste elftal van SV Meerssen. Hij maakte deel uit van het team dat in 1989 op een haar na het Nederlands kampioenschap bij de zondagamateurs miste en speelde met de geel/zwarten in het KNVB-bekertoernooi legendarische wedstrijden tegen ploegen als De Graafschap (1990), Roda JC (1991) en AZ (2006). De wedstrijd tegen AZ in Alkmaar was op 41-jarige leeftijd tevens zijn laatste wedstrijd als eerste elftal speler.

Robert in de jaren ‘80
In het 80’s Café praat presentator Raoul Morreau met Robert niet alleen maar over de glorietijd van SV Meerssen eind jaren ‘80. Welke herinneringen aan de eighties zijn nog meer blijven hangen? Waar hield hij zich naast voetbal nog meer mee bezig? Welke rol speelde muziek toen in zijn leven? En wat waren zijn drie favoriete jaren ’80 plaatjes (en waarom)? Je hoort het op maandag 9 september even voor 19.30 uur in het 80’s Café.

80’s Café
Het 80’s Café is een programma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. Het wordt niet alleen uitgezonden op de radio maar is ook te zien op televisie. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Luister en kijk mee
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.  Het programma is te horen op meer/fm en te beluisteren en te bekijken op meer/tv (of meervandaag.nl). Klik hier voor alle frequenties.

Lees vorig bericht

Tennisvereniging de Gewannen afgestoten, de Pletschmeppers en Volharding verantwoordelijk voor eigen onderhoud

Lees volgend bericht

Meerssen als regiegemeente kost 3 á 4 miljoen