Ontmoetingspunt de Ketel in finale “Onze Buurt”

Ontmoetingspunt de Ketel is doorgedrongen tot de finale van ‘Onze Buurt’. De jury selecteerde de Ketel samen met een 5-tal andere projecten uit een aantal van 84 inzendingen. Alle finalisten werden gekozen vanwege hun kracht, verbinding, originaliteit en betrokkenheid. 

Leefbaarheid bevorderen
‘Onze Buurt’ bevordert de leefbaarheid in wijken en dorpen. Met deze prijs willen zij organisaties die werken aan de verfraaiing van de omgeving of proberen de onderlinge contacten in de buurt te verbeteren een extra impuls te geven.

Stevig beginkapitaal
De organisatie met het beste buurtplan kan dan ook rekenen op een stevig beginkapitaal. Zo werd in 2018 de hoofdprijs eerlijk gedeeld door Buurzaam Koken Kids in Maastricht de kloostertuinen ‘t Laefhoes in America, beide kregen 24.000 euro om hun project uit te voeren.  

Burgerparticipatie stimuleren
‘Onze Buurt’ wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door woningcorporaties verenigd in Ons Limburg, het Oranjefonds en de provincie Limburg.

Lees vorig bericht

Harley Davidson Club BIG mag voor €4.399,- per jaar in accommodatie blijven

Lees volgend bericht

Informatiebijeenkomst toekomst RVU: een avond van vooral hoop