BundeBeweegt organiseert Silent Disco

Op 15 september 2019 wordt weer het jaarlijkse Bundermijt georganiseerd. Hier zal ook BundeBeweegt vertegenwoordigd zijn. Deze keer organiseren ze een Silent Disco!

Silent Disco
Een silent disco of tewel ‘Stille Disco’ is een evenement waarbij mensen dansen op muziek die op een draadloze hoofdtelefoon wordt beluisterd. In groepen van 10 à 20 mensen kan er gedurende 20 minuten met koptelefoons op gedanst worden.

Prijs
Gedurende de dag zoeken ze naar de deelnemer met de coolste danspassen. Die wordt de beste Silent Disco danser en wint een leuke prijs. Aanmelden voor de Silent Disco kan via de website van BundeBeweegt.

Lees vorig bericht

Veteranentoernooi RKUVC

Lees volgend bericht

Ondernemersvereniging onvoldoende betrokken bij nieuwe plannen leegstand