Protestacties Sint Catharinastraat in Ulestraten

“Gemeente Meerssen is de weg kwijt” zo luidt de titel waarmee Actiegroep “Sint Catharina, Veilig en Leefbaar!” aandacht vraagt voor de omstandigheden in de Sint Catharina Straat in Ulestraten. De actiegroep vraagt al jaren aandacht voor het zwaar verkeer dat trillingen veroorzaakt, het structureel passeren van de maximum snelheid van 30km/u, de weg die te smal is en het regenwater dat nergens heen kan. De actiegroep is klaar met praten en ging zaterdag 14 september over tot protestacties.

Reactie college van burgemeester en wethouders
Het college van burgemeester en wethouders begrijpen de protestacties niet. Zij geven aan dat de aanpak van de problematiek wel degelijk een belangrijk punt is “voor het college B&W is de aanpak van de Catharinastraat een speerpunt”.

Lees vorig bericht

Uitgelicht Special 75- jaar bevrijding aflevering 2

Lees volgend bericht

Liberty Tour door Rothem