Vitaal Ouder Worden-markt goed bezocht

Ruim 200 mensen bezochten afgelopen zaterdag de Vitaal Ouder Worden-markt in De Stip. Deze markt werd georganiseerd door Buurtzorg Meerssen, Envida, BundeNuSamen, BuurtnetwerkBunde en BundeBeweegt.

Een keur aan organisaties
Op de markt maakten mensen kennis met diverse organisaties zoals: Steunpunt Mantelzorg, Ergotherapie Desiree Hecker, Centrum voor medische fitness en fysiotherapie Meerssen, Fysiotherapie Abbink/Giessen, Fysiotherapie Bunde, De Zonnebloem, Diëtist Ilona Houben, Vegro thuiswinkel, Envida Ledenservice, de Hoeskamer, Tjibbe coaching, Vier ‘t Leven en de Bibliotheek Meerssen.

Lezingen, schilderclub en Yoga
Er zijn verschillende lezingen gegeven die over, valpreventie, Positieve Gezondheid en Steunpunt Mantelzorg, gingen. De mensen van de schilderclub van BundeNuSamen gaven een demonstratie en er was een workshop Stoelyoga.

Contact
De organisatie spreekt van een hele gezellige dag en bedankt de deelnemende standhouders en bezoekers voor hun aanwezigheid. Hebben mensen, naar aanleiding van de Vitaal Ouder Worden-markt, vragen dan kunnen deze contact op nemen met Hanneke Philipsen op 06-29026328.

Lees vorig bericht

Opening expositie ‘Oorlog, bezetting en bevrijding’

Lees volgend bericht

Wethouder Volders getroffen door hersenbloeding