Boek Donkere dagen gepresenteerd in Ulestraten

Aan de vooravond van de dag dat Ulestraten 75 jaar daadwerkelijk bevrijd is, heeft Pierre de Rooy het boek Donkere dagen… Ulestraten in de Tweede wereldoorlog gepresenteerd. Vooraf aan de daadwerkelijke presentatie hield De Rooy een lezing over de oorlogstijd in en om Ulestraten. Het boek bevat onder andere twaalf verslagen over de oorlogstijd en bevrijding van Ulestraten. Daarnaast wordt het tijdsbeeld van de oorlog beschreven.

Veel belangstelling
In gemeenschapshuis de Huppel waren alle stoelen bezet en moesten veel mensen blijven staan. Het boek is door de aanwezigen goed ontvangen. Vooraf aan de lezing bedankte wethouder Gulikers Fred Erkenbosch en Pierre de Rooy voor hun inzet bij de wandeltocht naar de Wijngaardsberg op vrijdag en het tot stand komen van het boek.

Presentatie boek Donkere dagen in Ulestraten

Lees vorig bericht

Raad on Tour bezoekt kern Meerssen

Lees volgend bericht

Ulestraten herdacht en vierde de bevrijding