Politie roept getuigen op

Een vrouw is door een groep jongeren aangevallen. Dit gebeurde op donderdag 12 september tussen 15.00 uur en 15.10 uur. De vrouw fietste over de Molenweg in Maastricht in de richting van Rothem. De politie doet via Facebook een oproep om getuigen te zoeken.

Aanval
Op 12 september 2019 tussen 15.00u en 15.10u fietste een vrouw over de Molenweg te Maastricht in de richting van Rothem. Ter hoogte van nummer 8 werd het fietspad geblokkeerd door 4 jongeren. Naast deze jongeren stonden 3 brom- of snorfietsen. De vrouw werd aan haar haren van de fiets getrokken. Vervolgens werden stukken uit haar haren geknipt met een schaar. Dit was echter nog niet alles. Een van de jongens krast met een scheermes in haar armen en geeft haar vervolgens klappen in haar gezicht. Toen men in de verte de koplampen van een auto zag, vluchtten de jongens op hun bromfietsen in de richting van Amby. De jongens droegen geen helmen.

Getuigen
De politie is opzoek naar de persoon die de auto bestuurde of mogelijke andere getuigen die kunnen helpen om de daders op te sporen. Mocht u iets gezien hebben neem dan contact op met de politie onder vermelding van het volgende BVH nummer: 2019144456.

Lees vorig bericht

Stropers uit Meerssen opgepakt

Lees volgend bericht

Activiteiten rondom 75 jarige bevrijding Meerssen