Raad on Tour bezocht de kern Meerssen

De gemeenteraad van Meerssen bezocht donderdagmiddag in het kader van de ‘Raad on Tour’ de kern Meerssen. Gestart werd op de weekmarkt. Hier hield het marktpromotieteam een toelichting op hun werkzaamheden. Daarna wandelde de raadsleden naar het gebied Gansbeek en Beukeböschke. Daar kregen de raadsleden uitleg over de plannen voor dit gebied. Vervolgens ging het gezelschap naar het Stella Maris College en het Eiland in de Geul. Hier presenteerde verschillende ondernemers zich en is er gepresenteerd hoe het gebied energieneutraal, gezond en veilig gemaakt kan worden. De afsluiting van de rondtocht was in de bibliotheek.

Raad on Tour in de kern Meerssen

Lees vorig bericht

Komende maanden duidelijkheid over toekomst camping

Lees volgend bericht

Nieuwe activiteit boetseren in De Ketel