Nu online: eerste deel van de documentaire “Oorlog en bevrijding herinnerd”

Meer Vandaag staat in de maand september helemaal stil bij 75-jaar bevrijding. In deze maand zendt Meer Vandaag een driedelige documentaire serie (Meer bekeken) uit “oorlog en bevrijding herinnerd”. Met deze titel laat Meer Vandaag in drie afleveringen ooggetuigen van de oorlog en bevrijding hun verhalen vertellen. Zo wordt er gesproken over de inval van de Duitsers, het dagelijks leven tijdens de oorlog, het oppakken van Joden en kleine daden van verzet. Ook is er aandacht voor de aftocht van de Duitsers en de bevrijding van de toen nog vier afzonderlijke gemeenten Bunde, Geulle, Ulestraten en Meerssen. Bekijk nu het eerste deel terug.

Van zondagochtend tot dinsdag middernacht
De uitzendingen oorlog en vrijheid herinnerd zijn te zien bij meer vandaag:

  • Deel 1/3 zondag 15 september,
  • Deel 2/3 zondag 22 september
  • Deel 3/3 zondag 29 september


    De documentaire is te zien na Meer Actueel vanaf zondag 08:00 uur tot dinsdag 24:00 uur.

Lees vorig bericht

Fietsen en karrentocht 75 jaar bevrijding

Lees volgend bericht

Heeft u iets gemist in het kader van 75-jaar bevrijding? ga naar onze website en klik op “75-jaar bevrijding”