Koninklijke Onderscheiding voor Jeanny Bronckers-In de Braek

Zondag reikte burgemeester Clermonts een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw Jeanny Bronckers-In de Braek uit Meerssen. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van het 60 jarig bestaan van het IVN afdeling Meerssen.

Stille kracht
Mevrouw Jeanny Bronckers-In de Braek is sinds 1977 actief betrokken bij het IVN afdeling Meerssen. Vanaf 1997 vervult zij de functie van secretaris, stelt het kwartaalblad samen, maakt het jaarverslag, houdt het archief van de vereniging bij, fungeert als gastvrouw bij bijeenkomsten en treedt op als contactpersoon voor onder meer het landelijke IVN en het IVN district Limburg.

Lees vorig bericht

Harmonie Sint Agnes viert groot feest

Lees volgend bericht

Bevrijdingsconcert, fakkeltocht en uitreiking Marsna Erepenning