World Cleanup Day

Afgelopen zaterdag was het World Cleanup Day. Dit is het grootste burgerinitiatief ter wereld dat zich inzet tegen zwerfafval. In ruim 160 landen trokken miljoenen vrijwilligers door de straten, de parken, de bossen en langs de kusten om samen zwerfvuil op te ruimen.

Oproep milieudefensie Meerssen
Milieudefensie Meerssen roept iedereen op om samen het zwerfafval op te ruimen. Raap tijdens een dagelijkse wandel- trim- of fietstocht eens wat afval op. Het maakt een wereld van verschil. Laat zelf geen zwerfafval achter.  Spreek mensen aan op hun gedrag. Alle burgers samen betalen via de afvalstoffenheffing mee aan het opruimen van het zwerfafval. Samen maken we het verschil, aldus milieudefensie.

Lees vorig bericht

Geulle herdenkt en viert

Lees volgend bericht

Harmonie Sint Agnes viert groot feest