Bevrijdingsconcert, fakkeltocht en uitreiking Marsna Erepenning

Zaterdagavond is op de binnenplaats van het gemeentehuis het bevrijdingsconcert in het kader van 75 jaar bevrijding gehouden. Aan dit concert werkte het Meerssens Mannekoor, Koninklijke Fanfare Concordia en zangeres Lucette van de Berg mee. Tijdens het concert reikte burgemeester Clermonts de Marsna Erepenning uit aan Michel Mommers. Hij ontving deze uit naam van zijn ouders, die in de oorlog Albert  Zeligman en zijn vrouw in de bakkerij lieten onderduiken. Na het concert was er een fakkeltocht door het centrum van Meerssen. Bij de Synagoge sprak de Rabbijn van Maastricht een gebed uit.

Bevrijdingsconcert, fakkeltocht en uitreiking Marsna Erepenning

Lees vorig bericht

Meer Actueel 22-9-2019: Harmonie Sint Agnes viert feest, Vitaal ouder worden & Regie gemeente gaat meer kosten

Lees volgend bericht

Thema-avond MOS in ontmoetingspunt de Ketel