Thema-avond MOS in ontmoetingspunt de Ketel

Vereniging MOS, Meerssen en Ontwikkelingssamenwerking, organiseert dinsdag 24 september om 19.30 uur een thema-avond in ontmoetingspunt de Ketel over Leven met twee culturen in Meerssen. Tijdens de avond lichten twee Meerssense sprekers hun ervaringen met andere culturen toe. Zij gaan ook met het publiek in gesprek over de rijkdom die andere culturen ons kunnen brengen.

Sprekers
De sprekers zijn Tchitula Teuns en de burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz. Beiden zijn Meerssenaren die op eigen en unieke wijze in contact gekomen zijn met verschillende culturen. Ze vertellen wat dat hen heeft gebracht. De avond heeft tot doel samen met Meerssenaren te ontdekken dat de invloed van andere culturen veel biedt en verrijkt.

MOS
MOS heeft als doel het ondersteunen van de Meerssense gemeenschap bij zijn initiatieven om plaatselijke en internationale armoedevraagstukken onder de aandacht te brengen. Tevens wil MOS bewerkstelligen dat Meerssenaren meer leren kennen over andere culturen en over de verbindingen die stadsgenoten hebben met andere culturen.

Lees vorig bericht

Bevrijdingsconcert, fakkeltocht en uitreiking Marsna Erepenning

Lees volgend bericht

De oplossing voor de drempel van vitaal ouder worden