Goed seizoen en stijging ledenaantal zwembad Geulle

De poorten van Zwembad Geulle zijn vanaf 4 september gesloten. Het bestuur kijkt terug op een goed verlopen zwemseizoen. Tijdens meerdere topdagen waren er maximaal 650 leden aanwezig. Ook opende Zwembad Geulle haar poorten voor de leden van Zwembad Meerssen toen dit zwembad eind juli door onvoorziene omstandigheden gesloten was.

Extra activiteiten waardevol
Het bestuur laat weten dat na een koude meimaand, de zwemuren in juni, juli en augustus ruimschoots zijn goedgemaakt. Iedere dag waren er volop vrijwillige leden en betaalde toezichthouders aanwezig om ervoor te zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbrak. Door de leden worden de extra activiteiten, zoals de jaarlijkse Poolparty met barbecue, de sportdag en de afsluitende loungeparty als waardevol ervaren, aldus het bestuur.

2051 leden
Het bestuur van zwembad Geulle laat weten “dat het zwembad dit zwemseizoen weer heel wat nieuwe leden mocht verwelkomen. De teller staat eind september op 2051 leden. Aan een ledenstop wordt momenteel gedacht. Aanmelden als nieuw lid kan nu nog zonder op een wachtlijst geplaatst te worden”.

Lees vorig bericht

Licht gewonde bij brand in Ulestraten

Lees volgend bericht

Gesneuvelden Rothem herdacht bij kruisbeeld