MOS thema-avond Leven met twee culturen

Meerssen en Ontwikkelingssamenwerking, organiseerde dinsdag een thema-avond in de Ketel over Leven met twee culturen in Meerssen. Tijdens de avond lichtte Tchitula Teuns en burgemeester Clermonts als privépersoon toe hoe beiden op eigen en unieke wijze in contact zijn gekomen met verschillende culturen en wat dat hen heeft gebracht. Clermonts vertelde over haar dochter, het project in Sri Lanka en het bouwen van een woning in het dorp van haar dochter. Teuns gaf een uiteenzetting over verschillende interpretaties van mensen met een blanke of een donkere huidskleur vanuit hun cultuurachtergrond.

MOS thema-avond Leven met twee culturen

Lees vorig bericht

Herfstsferen opsnuiven in het Beneden Geuldal

Lees volgend bericht

Huldiging jubilerende pastoor en diaken door BS de Wereldster