Haverzekskes uit Bunde bestaan 5×11 jaar

Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde bestaat 5 x 11 jaar en viert dit met een jubileumfeest op zondag 10 november in de “Auw Kèrk” in Bunde vanaf 14.00 uur. Deze feestelijke middag is voor iedereen gratis
toegankelijk.

Jubileumfeest
Oud jeugdprinsen, jeugdprinsessen, adjudanten, ceremoniemeesters, leden van de Raad van Elf, hun ouders, Avermenneke-oplaotersj en bestuursleden worden nadrukkelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens deze middag. Tijdens deze middag willen de carnavalsvereniging met zoveel mogelijk oud-leden terug blikken op 55 jaar jeugdcarnaval in Bunde. Er worden optredens verzorgt van onder andere De Kloomp, Big Benny, Ziesjoem en Frans Croonenberg. Tussen de optredens door worden oud prinsen, prinsessen, ceremoniemeesters, adjudanten, bestuursleden en Avermenneke-oplaotersj op het podium gevraagd om een speciale jubileummedaille in ontvangst te nemen.

Lees vorig bericht

VV Bunde uit zorgen over nieuw beleid

Lees volgend bericht

Bezuinigingen op accommodatiebeleid grotendeels aangenomen