Collecteweek Brandwonden Stichting: geef om een littekenvrije toekomst

In de week van 6 tot en met 12 oktober houdt de Nederlandse Brandwonden Stichting de nationale collecteweek. Om hun ideaal te kunnen verwezenlijken,  brandwonden litteken loos genezen, zijn ze afhankelijk van alle collectanten die zich voor de brandwondenslachtoffers inzetten. ‘Geef om een littekenvrije toekomst’. Want mensen met brandwondenlittekens zijn vaak doelwit van vervelende opmerkingen en leven in een samenleving waarin je met een geschonden uiterlijk jezelf driedubbel moet bewijzen.

Hulp aan mensen met brandwonden
De Brandwonden Stichting helpt mensen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in de dagelijkse strijd tegen de littekens. De stichting financiert wetenschappelijk onderzoek, ondersteund artsen en verplegend personeel, zet campagnes in om brandwonden te voorkomen en helpt slachtoffers sterker en weerbaarder te worden. Meer informatie over de projecten, het voorkomen van brandwonden en voorlichtingen, is te vinden op www.brandwondenstichting.nl.  

Lees vorig bericht

Bezuinigingen op accommodatiebeleid grotendeels aangenomen

Lees volgend bericht

Collecteweek Brandwonden Stichting