Dirigent Jacques Claessens Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Zaterdagavond reikte burgemeester Clermonts een Koninklijke Onderscheiding uit aan Jacques Claessens. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Claessens is dirigent van de jubilerende Harmonie en Drumband Sint Agnes uit Bunde. De uitreiking vond plaats aan het einde van het galaconcert ter gelegenheid van het jubileum.

Belangrijke bijdrage
Jacques Claessens levert bij diverse korpsen al jarenlang een belangrijke bijdrage aan de opbouw, instandhouding en niveauverbetering van de blaasmuziek. Gelet op de bovenlokale uitstraling en betekenis van zijn activiteiten is hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lees vorig bericht

Bekijk nu: het tweede deel van de documentaire “Oorlog en Bevrijding herinnerd”

Lees volgend bericht

Vliegveld wil forse groei