Tweedehandskleding markt in Geulle

Op zondag 6 oktober is in gemeenschapshuis de Kollekamp in Geulle een tweedehandskleding markt. De markt is van 9.30 uur tot 14.00 uur. Toegang tot de markt is gratis.

Tweedehandskleding
Tegenwoordig is tweedehandskleding vaak niet meer te onderscheiden van nieuwe kleding. Het kopen van tweedehandskleding is goed voor het milieu en je beurs, daarom wordt de tweedehandskledingmarkt (dames- heren- en kinderkleding) georganiseerd in Geulle. Vele particuliere standhouders zijn aanwezig met een groot aanbod kwalitatief goede (merk-) en modieuze kleding in alle maten en accessoires (hoeden, tassen, riemen, schoenen e.d.) tegen aantrekkelijke prijzen.

Lees vorig bericht

Activiteiten rondom 75 jarige bevrijding Meerssen

Lees volgend bericht

Proefsessie Stoelyoga