Bijeenkomst Goed voor Elkaar in Ulestraten

Vrijdag 4 oktober is er weer een bijeenkomst van Goed voor Elkaar. De bijeenkomst begint om 14.00 uur in D’n Huppel.

Onderwerp is de WMO
Claudia Lonis, beleidsmedewerker WMO Gemeente Meerssen, zal komen vertellen over de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. de WMO. Denk hierbij aan Thuiszorg, huishoudelijke hulp en persoonlijke zorg. vervoer, rolstoel, rollator, elektrische rolstoel, traplift, invalide parkeerkaart, verhuiskosten vergoeding, aanpassing woning, zoals badkamer, toilet en toegankelijkheid.

Stellen van vragen
Er zal veel ruimte worden geboden voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Op persoonlijke kwesties mbt de gemeente zal mevrouw Lonis niet ingaan. Iedereen die meer wil weten over de WMO is van harte welkom. 

Lees vorig bericht

“Nanny McPhee” door publiek goed ontvangen

Lees volgend bericht

Bijeenkomst Goed voor Elkaar in Ulestraten