Kerst voor 50-plussers van Rothem en Weert

Op zaterdag 7 december organiseert het Kerstcomité weer een Kerstmiddag voor de 50-plussers van Rothem en Weert. Deze winteractiviteit wordt georganiseerd in het gemeenschapshuis De Koel en begint om 12:30 uur.

Sfeervol Kerstfeest
Op deze middag zijn alle (oud-)inwoners en iedereen, die zich vanuit het verleden en/of heden verbonden voelen met Rothem uitgenodigd om samen een sfeervol Kerstfeest te vieren. De Koel zal die dag weer de sfeer uitademen van de “Most Beautiful Time of the Year”. Ook voor bewoners van bejaardenhuizen met een Rothemse achtergrond een mooie kans om met leeftijdsgenoten lekker bij te kletsen. Er wordt rekening gehouden met de geluidsterkte van de muziek.

Informatie, kosten, entreekaarten
De entreekaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij één van de onderstaande verkoopadressen. Bij 80 verkochte entreekaarten stopt de verkoop. Wees er dus op tijd bij.
Hay Dolmans           Heideweg 15a                    Rothem                     06-21835486
Theo Breuer             Eburonenstraat                 Rothem                   06-48234212
Yvonne van Holten Holstraat 39                       Rothem                     043-3644332

Lees vorig bericht

Najaarsprogramma 2019 Gäöls Mannenkoor

Lees volgend bericht

Wandelen door de Curfsgroeve