“Nanny McPhee” door publiek goed ontvangen

“Het was echt super leuk.”, “We hebben genoten.”, “Een geweldige voorstelling.”, “Fantastisch gedaan.”, “We gaan naar veel voorstellingen kijken, maar wat jullie doen is echt geweldig”, “Wat ontzettend knap van de kinderen, en ook van het team. We kijken uit naar de volgende voorstelling.” Dit zijn de complimenten die het Jeugdtheater Uitbundig uit Bunde kreeg van bezoekers over het theaterstuk “Nanny McPhee”.

Op naar nieuwe productie 2020
Afgelopen 21 en 22 september heeft Jeugdtheater Uitbundig “Nanny McPhee” gespeeld in het Kumulus Theater te Maastricht. Het publiek heeft, gezien de reacties, genoten van toneelspel met dans, zang, ondersteund door geluids- en lichteffecten. Van de drie voortellingen was er een helemaal uitverkocht en een voorstelling bijna. Het Jeugdtheater dankt iedereen die aan de productie heeft meegewerkt en hoopt dat zij de toeschouwers en anderen nieuwsgierig hebben gemaakt naar de nieuwe productie voor 2020.  

Lees vorig bericht

Lezing over de bevrijding door historicus Paul Bronzwaer

Lees volgend bericht

Bijeenkomst Goed voor Elkaar in Ulestraten