Werkzaamheden Watervalderbeek in Meerssen-centrum

De Watervalderbeek loop achter een aantal panden aan de Stationstraat ondergronds. Uit onderzoek is gebleken, dat de buizen waardoor de beek stroomt in slechte staat verkeren. Hierdoor is het noodzakelijk dat er op korte termijn gestart wordt met de renovatie van de overkluizing. Tegelijkertijd wordt het ondergrondse beekverloop gedeeltelijk verlegd en gaat ondergronds langs de voorkant van de huizen in de Stationstraat lopen.

Gevolgen werkzaamheden
De werkzaamheden die nodig zijn om de renovatie van de overkluizing en het verleggen van het ondergrondse tracé, hebben langere tijd gevolgen voor bewoners, ondernemers, bezoekers en winkelend publiek van de Stationstraat, Beekstraat, Bunderstraat en Gasthuisstraat.

Gemeentelijke informatiepagina
Op 2 oktober is er een informatiebijeenkomst in de Stip in Meerssen en vanaf vrijdag 4 oktober komt er een speciale informatiepagina met onder andere vragen en antwoorden over het project Watervalderbeek op www.meerssen.nl.

Lees vorig bericht

Informatiebijeenkomst werkzaamheden Watervalderbeek Meerssen-Centrum

Lees volgend bericht

Week van Ons Water