Eerste Toer voor ALS in Bunde

Toer voor ALS is een nieuw landelijk evenement van Stichting ALS Nederland en wordt op zondag 13 oktober voor het eerst gehouden in Bunde.

Geld inzamelen voor strijd tegen ALS, PSMA en PLS
Honderden fietsers, wielrenners, handbikers, hardlopers en wandelaars zamelen zo geld in voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. De start en finish van de Toer voor ALS is bij Dolmans Landscaping aan de Pasweg in Bunde. Deelnemers kunnen kiezen voor verschillende afstanden.

Al meer dan 500 inschrijvingen
Gorrit- Jan Blonk, directeur van Stichting ALS Nederland: “We zijn erg blij dat op dit moment al bijna 500 deelnemers zich hebben ingeschreven voor Toer voor ALS. En dat in 8 weken tijd na de lancering van het evenement. Met het trieste overlijden van Fernando Ricksen afgelopen week merken we dat er extra aandacht is voor de strijd tegen ALS: wij zagen een piek in het aantal inschrijvingen en donaties.” Iedereen die wil meedoen kan zich nog tot en met zondag 13 oktober inschrijven.

Zusje van Tour du ALS
Toer voor ALS is een initiatief van Stichting ALS Nederland en het zusje van de succesvolle Tour du ALS. Dit laatstgenoemde evenement vindt jaarlijks plaats op de Mont Ventoux in

Lees vorig bericht

Wandeling in het kader van de Week van Ons Water

Lees volgend bericht

Eerste Toer voor ALS